Businesscoach - Minimalistisch Ondernemen

Gepubliceerd jul. 20, 21
6 min read

Coach Voor Bevlogen Ondernemerschap

Ben je benieuwd wat Hou, Grip voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gesprek met een van ons coaches. Wij denken graag met je mee! .

Waarom Je Een Business Coach Nodig HebtCoach Voor Bevlogen Ondernemerschap

Soms is het chaos in mijn hoofd als het gaat om visie, positionering, zichtbaarheid, juiste kanalen, relaties onderhouden etc. Je weet het allemaal wel, maar doe je het ook? En soms denk ik het te weten en blijkt er toch een wazig verhaal op papier te komen. Daarbij ben ik snel afgeleid van de oorspronkelijke doelstellingen.

Wat is regie op eigen leven? Eigen regie gaat om het zelf beslissen over je leven en zorg en ondersteuning daarbij. Centraal staat: wat wil ik? Eigen regie is: het vermogen om je eigen leven en noodzakelijke ondersteuning te regelen en het praktische vermogen om jezelf te redden in lichamelijk, sociaal en psychisch opzicht.

Dit zijn allemaal onderwerpen waar ik als (sociaal) ondernemer mee worstelde. Totdat ik Frank ontmoette en hij al snel de “zwakke” plek ontdekte. Frank helpt door zijn coaching en de workshops om inzicht te krijgen en te begrijpen waar je als ondernemer staat in jouw groeiproces. Dat geeft mij veel rust.

Ondernemers - Business Coach - Lifecoach

Businesscoach - Sparringspartner Van Het MkbDe Vastloopcoach

Succes ondernemers… jullie weten nu de weg! . wandelcoach Den Haag.

De meeste ondernemers komen naar mij toe omdat ze vastlopen of begeleiding nodig hebben bij het zetten van de volgende stappen - wandelcoach Den Haag. Als ondernemerscoach heb ik heel veel soorten vraagstukken voorbij zien komen. Als geen ander begijp ik waarom jij een ondernemerscoach kunt gebruiken. Dat is juist de reden waarom ik dit ben gaan doen (De Vastloopcoach).

De vraagstukken waar ondernemers mee komen, gaan meestal over keuzes maken, meer focus crëeren, harder willen groeien of het starten van een bedrijf..

Ondernemerscoach

Omdat ik inmiddels honderden gesprekken voerde met topondernemers en professionals snap ik hoe vol je agenda zit. Ik val je niet lastig met huiswerkopdrachtjes of vragenlijstjes. We raken in onze gesprekken de kern, waardoor jij als mens blijvend verandert. De resultaten en inzichten vanuit onze sessies kun je direct toepassen in je dagelijkse praktijk.

Ik ben telefonisch constant voor je bereikbaar. Zo houden we de lijnen helder en kort. Soms schakel ik ook andere professionals in als aanvulling op mijn sessies. Denk hierbij aan masseurs, (familie)opstellers, boksers en ademhalingsspecialisten. We doen wat nodig is om tot scherpe inzichten en zichtbare resultaten voor jou te komen.

Voor sommige cliënten ben ik gedurende een paar maanden of jaren hun klankbord. Tijdens het intakegesprek hebben we het erover wat het beste bij jou past en wat er moet gebeuren om je een stap verder te krijgen in je leven. Ik kijk uit naar onze kennismaking, tot snel!.

Business Coach Voor Online Ondernemers

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Spieken moet Zoals ik heb geleerd van mijn managers en collega’s wil ik jou ook leren om op zoek te gaan naar iemand in je directe omgeving die een inspirator kan zijn voor jouw bedrijf. Iemand die je bewondert omdat ze een bepaald supertalent hebben. Dat hoeft niet te gaan om iemand uit jouw vakgebied - wandelcoach Den Haag.

Of misschien wel iemand die op een totaal andere manier in het leven staat als jij. Als business coach laat ik je zien wat je van het talent van anderen kan leren. Beter nog: hoe je moet leren van de talenten van anderen. En hoe je ook moet zien wat de talenten van je medewerkers zijn.

Goede En Betaalbare Business Coach Nodig?Business Coach Startende Ondernemers

SWOT analyse van je persoonlijkheid Elke ondernemer en manager is bekend met het fenomeen SWOT analyse: een overzicht van de sterke en zwakke kanten van je bedrijf en de bedreigingen in de markt. Als business coach maak ik een SWOT analyse van jouw persoonlijkheid. Wat zijn jouw sterke en zwakke punten en op welke manier bedreigen anderen die punten.

Business Coaching Tips Voor Creatieve Ondernemers

Ik geloof namelijk niet in managers met een werk en met een privé persoonlijkheid. Het is onmogelijk en uitputtend om van 9 tot 5 een andere houding aan te nemen. Bovendien ga je dan niet uit van jezelf als persoon. Het is niet meer dan logisch dat je privé dezelfde zwaktes hebt als onder werktijd.

Van manager naar inspirator Klinkt makkelijk: van jezelf als persoon uitgaan. Toch weet ik uit eigen ervaring hoe moeilijk het is (business coach Den Haag). Het duurde lang voordat ik erachter kwam dat ik geen manager maar een inspirator ben. Ik wilde niets liever dan een manager zijn en kwam er achter dat ik liever een uitstekende inspirator was dan een redelijke manager.Als business coach help ik graag anderen bij het herontdekken van jouw pad. En voor een goede manager blijf ik een zwak houden.

Persoonlijke Coaching Voor Ondernemers En Organisaties

Geboren in Amsterdam & al op vroege leeftijd “besmet” met het verkoop virus. Op zijn 15e maakte ik al mijn eerste opwachting op een sales-vloer. Gewapend met een headset voerde ik mijn eerste koude salesgesprekken voor BRC, dat inmiddels is uitgegroeid tot het welbekende ‘weekendjeweg’ & Bookit. Verkoop & targets behalen heeft mij sindsdien niet meer uit zijn greep verloren (coach Den Haag).

Business Coach Voor Ondernemers En DirecteurenBusiness Coaches - Ondernemer Coacht Ondernemer

De eerste stappen als coach werden gezet. Het was toentertijd mijn missie om Sales Manager te worden. Niet lang daarna kreeg ik die kans bij OTTO, uitzendorganisatie van het jaar 2014/15, waarbij ik grote klanten onder mijn hoede nam & een team van account managers aanstuurde. De volgende uitdaging bracht mij naar Metro Cash & Carry, de overkoepelende organisatie van Makro, Staples & Media, Markt, waar ik aan de slag ging als Adviseur.

De Vastloopcoach

Prinsegracht 207, 2512 EE Den Haag, Nederland
+31707431413
De Vastloopcoach

Niet altijd even makkelijk kan ik je verzekeren. Maar de puzzelstukjes vielen pas echt op hun plaats toen ik de kans kreeg om ondernemers te gaan coachen bij de coachingsorganisatie van Eelco de Boer: Hierdoor kon ik mijn sales ervaring koppelen aan mijn passie om mensen oprecht verder te helpen - businesscoach Den Haag.

Business Coach - Voor Freelancers En Het Mkb

Om ondernemers te helpen het volgende niveau in hun business te bereiken en versneld stappen te zetten met bijna 20 jaar praktijkervaring - businesscoach Den Haag - business coach Den Haag.

Vandaag zetten we Susanne Opstal in de Creative Spotlight. Susanne werkt als regisseur van spraakmakende en prijswinnende documentaires en commercials voor onder andere ING, Post, NL en Nationale Nederlanden. Maar na de eerste persconferentie van Rutte, was er stilte op straat en verdwenen de klussen. Toch ontstond er ruimte voor iets nieuws en creatieve projecten zoals “The Night That Looked Like Day”, een korte film van 7 minuten over de gevolgen van corona wereldwijd.

Op de valreep stuurde ze Wil een bericht en besloot zich aan te melden voor de Shine Business School. Susanne viel op door haar snelle stappen met een nieuwe dienst: mentorsessies voor creatieven met een groot visueel project. Dit bleek een schot in de roos, want ze raakte in no-time uitverkocht en heeft nu een wachtlijst aan klanten.

Business Coaches - Ondernemer Coacht Ondernemer

Vandaag zetten we in de creative spotlight. businesscoach Den Haag. Deze ex-marketing manager is nu een succesvolle branding fotograaf, en met van ondernemers en zelfstandigen. Tijdens het leerde ze om haar dienstverlening aan te passen op de behoefte van haar Shiny Clients. Odette heeft enorm veel stappen gezet de afgelopen tijd en droomt nog altijd verder! SHINE SPOTLIGHT: VAN CONTENT CREATOR IN LOONDIENST NAAR SUCCESVOL INTERIEUR BEDRIJF IN 3 MAANDEN Deze week nemen we een kijkje in het leven van Hilde.

Navigation

Home

Latest Posts

Zakelijk Engels - Courses

Published May 25, 22
8 min read

Omgevingsmanager Inschakelen

Published May 02, 22
6 min read